Groep12 2

Juf Paula en juf Astrid zijn de leerkrachten van groep 1.

Juf Paula geeft les op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Astrid op donderdag en vrijdag.

Meer over 'Groep 1'

Groep 2 - 3

1 78ec5060a2e040139ec6c3066fdc39e7 4

Juf Wendy en juf Angela zijn de leerkrachten van groep 2-3.

Juf Wendy geeft les op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Angela op donderdag en vrijdag.

Meer over 'Groep 2 - 3'

Groep34 1

Juf Oda en juf Dionne zijn de leerkrachten van groep 4.

Juf Oda geeft les op maandag t/m donderdag, juf Dionne staat op vrijdag voor groep 4.

Meer over 'Groep 4'

Groep 5 - 6

Groep56 1

Juf Maura en juf Angela zijn de leerkrachten van groep 5 en 6.

Juf Maura geeft les op maandag, donderdag en vrijdag. Juf Angela geeft les op dinsdag en woensdag.

Meer over 'Groep 5 - 6'

Groep 7 - 8

Juf Dionne en juf Hilly zijn de leerkrachten van groep 7 en 8.

Juf Dionne geeft les op maandag, juf Hilly geeft les op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Meer over 'Groep 7 - 8'

Taalklas Wommels

Taalklas2

Kinderen die nog niet lang in Nederland zijn, spreken meestal onvoldoende Nederlands om mee te kunnen draaien op een reguliere basisschool. Om deze leerlingen goed te kunnen begeleiden heeft dit geleid tot Taalklas Wommels, dat zich richt op persoonlijk (taal) onderwijs voor NT2-leerlingen.

In...

Meer over 'Taalklas Wommels'