Schoolzwemmen weer van start

• 18 mei 2021
IMG 2826

Met een stralend zonnetje zijn de leerlingen van groep 3 en groep 4 vandaag weer gestart met het schoolzwemmen.
Twee jaar geleden is deze samenwerking met zwembad de Klomp in Wommels gestart, de leerlingen van groep 3 en groep 4 krijgen van mei t/m de zomervakantie wekelijks schoolzwemmen.

Zeker op deze leeftijd zijn de basisvaardigheden en het plezier in het zwemmen erg belangrijk, het zwembad kan daarin een prachtig aanbod op maat bieden.
Met het plezier zat dat vandaag met de start al wel goed, we kijken dan ook uit naar de lessen in de komende weken.

Het schoolzwemmen sluit aan bij ons doorgaande sport en bewegingsaanbod op school.
Regelmatig samen bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het leren en denken. Met het zwembad op loopafstand van onze school een prachtige kans om dit te combineren!

Meer foto's zijn >hier< te vinden.