Coronatijd

• 16 april 2020
bewegen op afstand

Een bijzondere tijd waarin we, ondanks de scholen dicht zijn, er met elkaar het beste van proberen te maken. Met elkaar, want vooral het contact met elkaar wordt enorm gemist.

Leerkrachten brengen thuiswerkpakketjes bij de leerlingen en ouders langs, fijn om elkaar even kort te zien. De onderbouw heeft via de schoolapp nauw contact met foto's, video's en berichten met prachtige opdrachten. De midden- en bovenbouw hebben meerdere malen per week, soms dagelijks contact met elkaar via videobellen. Instructies en hulp op afstand maar ook tijd voor elkaar met een gesprekje, heel waardevol! Via een speciaal ingericht systeem kunnen leerlingen ook met elkaar contact hebben, dat veelvuldig wordt gebruikt.

En ook onze vakleerkracht Meester Kees zorgt voor een wekelijkse aflevering van 'Bewegen met Meester Kees' voor een portie beweging.

Complimenten aan alle ouders voor hun inzet en begeleiding thuis!